Ons uitgebreid aanbod

Voor meer informatie kunt u contact opnemen


Onze Fellows zijn gespecialiseerd binnen verschillende werkvelden. Binnen deze specialiteiten vallen onder andere:

Gehandicaptenzorg

Ouderenzorg

Jeugdzorg

Speciaal onderwijs

Verslavingszorg

VIC/HIC

Thuiszorg

GGZ vervoer

Zorg

Onze Fellows zijn gespecialiseerd binnen verschillende werkvelden. Binnen deze specialiteiten vallen onder andere de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, speciaal onderwijs, verslavingszorg, VIC/HIC, thuiszorg en ambulante begeleiding.

 

Vervoer

Onze Fellows zorgen voor veilige en betrouwbare logistieke oplossingen voor de opdrachtgever. Fellow Zorg & Vervoer verzorgt het vervoer tot aan de begeleiding. De structurele uitvoering en regievoering van het vervoer naar dagbestedingen en alle relevante centra wordt door Fellow Zorg & Vervoer volledig gecoördineerd. Omdat voor onze doelgroep vaak duidelijkheid, structuur en rust zeer belangrijk zijn, zorgen wij ervoor dat er herkenbare chauffeurs en begeleiders worden ingepland en dat de voertuigen vanzelfsprekend volledig zijn aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de cliënt.

 

Werk en dagbesteding

Fellow Zorg & Vervoer biedt verschillende mogelijkheden aan op het gebied van werk en dagbesteding. Zowel bestaande projecten als eigen werk en activiteiten behoren tot de opties voor de opdrachtgever. Na een inventarisering van de behoefte van de opdrachtgever zorgt de persoonlijke Fellow voor een gepaste oplossing. Een zinvolle dag invulling staat aan de basis van de match.