Ga naar de inhoud
 

Huishoudelijke hulp

Bij Fellow Zorg zijn we er ook trots op dat we huishoudelijke hulp aanbieden binnen ouderenzorginstellingen. We begrijpen dat een schone en georganiseerde leefomgeving van groot belang is voor het welzijn en comfort van de bewoners. Daarom hebben huishoudelijke hulpen binnen een ouderenzorginstelling verschillende taken om te zorgen voor een schone en comfortabele leefomgeving voor de bewoners.

 

Enkele van onze diensten omvatten

  • verifiedSchoonmaken: Het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes, zoals gangen, eetruimtes, recreatiegebieden en andere gedeelde faciliteiten.

  • verifiedKamers opruimen: Het opruimen en schoonmaken van de kamers van de bewoners, inclusief het stofzuigen, afstoffen en het opmaken van bedden.

  • verifiedWas- en strijkwerk: Het verzamelen, sorteren, wassen en strijken van kleding, beddengoed en andere wasgoed van de bewoners.

  • verifiedOrganiseren en onderhouden van voorraden: Het zorgen voor voldoende voorraad van schoonmaakmiddelen, toiletpapier, handzeep en andere benodigdheden in de ouderenzorginstelling.

 

 

 

 

Persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid

Bij onze dienstverlening staat persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid centraal. We luisteren naar de wensen en behoeften van de zorgvragers en passen onze diensten daarop aan. Ons doel is om de kwaliteit van leven te verbeteren en hen een gevoel van comfort en veiligheid te bieden in hun eigen leefomgeving. We streven ernaar om een vertrouwde en betrouwbare partner te zijn in de zorg, waarbij we rekening houden met de individuele situatie en voorkeuren van elke zorgvrager.