Ga naar de inhoud

Zorgbureau Zeist

U heeft met ons zorgbureau Zeist altijd een passende zorgprofessional paraat staan om ondersteuning te bieden bij werk met mindervaliden en ouderenzorg. Als detacheringsbureau in zorg voor deze doelgroepen weten we wat erbij komt kijken om kwalitatieve zorgverlening te leveren. Door de grote variatie aan beperkingen, ziekten en klachten waarmee deze groepen behept zijn is er professionele zorg nodig die de juiste aandacht legt op deze variërende pijnpunten.

Onze Fellows, zoals we onze zorgprofessionals noemen, hebben de geschikte opleidingen genoten, hebben ervaring opgedaan en het passende karakter voor uw taak. Fellow Zorg uitzendbureau Zeist levert maatwerk door de meest geschikte kandidaat voor de situatie te selecteren.

Het werk van een zorgprofessional van ons zorgbureau Zeist

De Fellow kan na selectie zorg leveren op tal van manieren. Een algemene taak kan het gezelschap houden van een zorgvrager zijn. Regelmatig in contact komen met andere mensen is belangrijk voor de geestelijke gezondheid van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Wanneer men slecht ter been is en geen werk heeft kan men algauw in een isolement raken waarbij elke dag een sleur is. Een zorgprofessional van ons uitzendbureau Zeist kan daarom samen met ouderen op stap gaan voor een wandeling, een rit naar het museum maken of om een hapje eten bij een eetcafé. Ook kan men fungeren als gastvrouw of gastheer en de vrienden, mogelijk ook ouderen of mindervaliden, ontvangen en verzorgen. Een daginvulling plannen en meedoen met spelletjes en activiteiten is wat een zorgmaatje voor een hulpbehoevende kan doen.

Het houden van een gestructureerde dagindeling is ook belangrijk in de ouderenzorg en de zorg voor mindervaliden. Door ziekte, een uitgevoerde operatie of andere reden kunnen dagelijkse taken bemoeilijkt worden waardoor men geheel ontmoedigd kan raken of kan men zichzelf als nutteloos gaan beschouwen. Om dat te voorkomen kan een zorgmaatje van ons uitzendbureau voor gehandicaptenzorg helpen met lichte huishoudelijke taken, gezamenlijk het eten verzorgen en klusjes oppakken die anders blijven liggen. Door een extra helpende hand kan de motivatie weer aangezwengeld worden en men het huishouden in orde brengen.

Behoeftevoorziening van ons zorgbureau Zeist voor zorgaanbieders en particulieren

Soms is zware zorg nodig van een Fellow uit ons zorg recruitment bureau. Wanneer de zorgvrager herstellende is van een ziekte of behandeling en per direct niets meer kan verrichten kan er een zorgprofessional gewenst zijn om bepaalde taken op te pakken. In het geval van een chronische aandoening of beperking kunnen naasten en mantelzorgers onder druk komen te staan waardoor de behoefte tot lastenverlichting groeit. Een Fellow kan in zulke uitdagende situaties helpen om de druk te verminderen en voor een stabiele werkvloer zorgen.

Fellow Zorg bemiddelingsbureau let in alle gevallen op de specifieke behoeften van de zorgaanbieder of particulier die om hulp vraagt. Elk geval is anders en heeft een unieke aanpak nodig. Wij kiezen onze zorgprofessionals Zeist daarom op slimme wijze uit en houden rekening met de verschillende factoren die meespelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze Fellows op de hoogte zijn en krijgen intern voortdurend mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen via coaching, cursussen en trainingen.

Om de directe zorgvraag met de hoogste kwaliteit te kunnen beantwoorden krijgt elk zorgmaatje een mentor-Fellow toegewezen die de kwaliteit controleert en actief de gegeven zorgverlening bespreekt en zonodige alternatieven en verbeteringen aandraagt gebaseerd op kennis en ervaring uit het verleden. Zo groeit iedereen mee in ons zorgbureau en worden problemen opgelost en voorkomen.

Ook zijn wij actief in Veenendaal, Woudenberg en Achterveld.

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.