Ga naar de inhoud

Zorgbureau Baarn

Met ons specialisme in ouderenzorg en omgang met mindervaliden is zorgbureau Baarn een uitstekende keuze voor zorgaanbieders of particulieren die acuut of voor lange duur iemand nodig hebben om aan de zorgbehoefte te voldoen. Werken met ouderen en mindervaliden is uiterst delicaat aangezien deze doelgroepen bijzonder kwetsbaar zijn. Fellow Zorg uitzendbureau is daar echter in gespecialiseerd en weet voor elke omstandigheid en oplossing te vinden.

Onze zorgprofessionals in Baarn zijn opgeleid en worden actief getraind om deze taken en verantwoordelijkheden op zich te kunnen nemen. Elke situatie is anders en heeft een andere zorgvraag ook al zijn de basale omstandigheden hetzelfde. Ons Zorg detacheringsbureau selecteert om die reden alleen zorgprofessionals die het beste passen bij uw toestand.

Ondersteuning voor zorgaanbieders en particulieren in Baarn

De hulp die de Fellows uit ons zorgbureau Baarn kunnen bieden loopt sterk uiteen. Het gezelschap houden van ouderen en mindervaliden is een van die manieren om zorg te bieden. Gezelschap is essentieel om mensen uit een isolement te halen en mentaal gezond te blijven. Mensen zijn sociale wezens en hebben van nature behoefte aan contact met anderen. Een Fellow zorgt ervoor dat beperkingen niet in de weg hoeven te staan bij menselijk contact. Zo kan de zorgprofessional van ons zorgbemiddelingsbureau de zorgontvanger meenemen naar musea, het theater, de dierentuin of gewoon even naar het park. Het organiseren van een spelletjesdag waarbij vrienden uitgenodigd worden die ook op leeftijd zijn of een lichamelijke beperking hebben zijn geen enkel probleem. Onze Fellow neemt in dat geval de rol van gastheer of gastvrouw op zich en zal het verloop van de dag plannen en de gasten verzorgen. Als zorgaanbieder kunt u dus gerust uiteenlopende taken uitbesteden.

Een zorgmaatje uit ons zorg recruitment bureau Baarn kan tevens helpen met algemene taken die vanwege ziekte, ouderdom of herstel na een operatie lastig zijn geworden. Schoonmaken, koken, in de tuin werken en andere klusjes kunnen samen met de zorgontvanger opgepakt worden. Zo behoudt de hulpbehoevende de eigenwaarde doordat men nog steeds dagelijkse gestructureerd kan leven en men zich niet hoeft te beperken tot tv kijken en internetten. Het kunnen volbrengen van zulke huishoudelijke taken of klussen zijn daarom niet alleen goed voor beweging, maar ook om geestelijk stabiel te blijven.

Intense zorg van een zorgprofessional in Baarn

In sommige gevallen is extreme zorg nodig waarbij er 24 uur een zorgprofessional paraat moet staan om noodsituaties op te kunnen vangen. Ons uitzendbureau voor gehandicaptenzorg en ouderen kan in zulke situaties bijspringen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een herstel na een zware operatie waarbij iemand per direct niet meer voor zichzelf kan zorgen of waarbij een zorginstelling lange wachttijden heeft en de zorgontvanger in eigen huis moet blijven tot er een plekje vrijkomt. Onder zulke omstandigheden kan het zichzelf aankleden, naar de wc gaan of medicatie innemen misschien onmogelijk zijn waardoor er vaak een Fellow aanwezig moet zijn om te helpen. Dergelijke zorg kan mantelzorgers en de naasten onmiddellijk ontlasten van een deel van de taken.

Bij Fellow Zorg bieden we dus een grote verscheidenheid aan zorgverlening, allemaal maatwerk. Het maakt daarbij niet uit of u kortstondig een invalkracht kunt gebruiken om roosterproblemen tijdelijk het hoofd te bieden of dat u voor een lange tijd een zorgprofessional wilt inschakelen. Wij zorgen ervoor dat onze zorgmaatjes beschikbaar zijn en over actuele kennis beschikken en voortdurende training hebben om de hoogste kwaliteit zorg te kunnen aanbieden.

Naast Baarn bieden wij onze diensten in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg en Nijkerk!

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.