Ga naar de inhoud

Zorgbureau Nijkerk

Ons zorgbureau Nijkerk biedt hulp aan zorgaanbieders en particulieren. Als zorgvrager wilt u kunnen rekenen op professionele zorgverlening, ook op moment dat u acuut een helpende hand kunt gebruiken. Of er nu sprake is van langdurige roosterproblemen of dat u slechts tijdelijk een zorgprofessional erbij wilt hebben met Fellow Zorg kunt u voldoen aan de zorgvraag. We bieden flexibele oplossingen en ervaren hulpkrachten. Zo garanderen we zorgaanbieders en particulieren een continue zorgverlening.

Soms heb je een extra helpende nodig van een zorg uitzendbureau. Of dat nu is omdat er tijdelijke even iemand uitvalt om ondersteuning te kunnen bieden of omdat je kampt met een complex zorgvraagstuk. Om de continuïteit van de zorg te kunnen waarborgen is de hulp van Fellow Zorg detacheringsbureau er om bij te springen. We hebben ervaring met veel verschillende situaties die van toepassing zijn op ouderenzorg en zorg voor mindervaliden. Het maakt hierbij niet uit of u nu een maatje zoekt voor de lange duur of als tijdelijke invalkracht, onze zorgprofessionals bieden zorgverlening op maat aan.

Betrouwbare partner voor zorgaanbieders met ons zorgbureau Nijkerk

Het hebben van een betrouwbare partner, zoals ons zorg uitzendbureau Nijkerk is erg belangrijk binnen zorg voor mindervaliden en ouderenzorg. Vanwege kwetsbaarheid door ziekte of andere beperking wilt u alleen zorg van zorgprofessionals die weten wat ze doen en voor dergelijke begeleiding getraind zijn. Het gaat verder dan alleen het gezelschap houden of het ondersteunen bij algemene taken. We zorgen er ook voor dat u ontzorgd wordt met alle randzaken die erbij komen kijken en waar alleen een goed opgeleide professional direct verantwoordelijkheid op zich weet te nemen. Of u nu een zorgaanbieder bent die een oplossing zoekt voor een roosterprobleem of dat u als particulier uw zorgvragen beantwoord wilt zien. Bij Fellow Zorg leveren we als uitzendbureau voor ouderen en gehandicaptenzorg het maatwerk en de flexibele oplossingen waarmee u geheel ontzorgd wordt.

Continuïteit is in de zorg erg belangrijk. Het maakt hierbij niet uit om wat voor soort zorg dat gaat. Kwetsbare doelgroepen hebben baat bij regelmaat in de geleverde zorg.

En u kunt daarvoor zorgen met onze diensten die onder iedere omstandigheid kunnen worden ingezet. Of het nu gaat om een spoedsituatie of dat u op de korte of lange termijn iemand nodig hebt. Met onze specialistisch zorg van ons detacheringsbureau Nijkerk, gebouwd op werkervaring, training en strenge eisen heeft u alles om de situatie te vergemakkelijken.

Goed getrainde zorgprofessionals Nijkerk

Buiten het professionele en zakelijke karakter van ons zorg recruitment bureau bieden we volop menselijke en sociale zorg met respect en medeleven voor de zorgontvanger. We letten erop dat we te allen tijde op maat onze services aanbieden, zodat zorg het beste aankomt. Om de kwaliteit te waarborgen kennen we aan iedere Fellow een mentor-Fellow toe met wie de geboden zorgverlening van tijd tot tijd besproken wordt. Maar ook met de zorgvrager en de zorgontvanger wordt gesproken. Op die manier houden we een vinger aan de pols en kunnen we onze diensten naar behoefte aanpassen en verbeteren. Adequate zorgverlening is afhankelijk van de situatie waardoor wij nooit standaard hulp bieden, maar kijken naar wat omstandigheden verlangen. Verder zijn de Fellows van ons bemiddelingsbureau in de zorg altijd in ontwikkeling doordat we onze zorgprofessionals voortdurend nieuwe cursussen, coaching en gespecialiseerde begeleiding van een verpleegkundige ontvangen.

Wij zijn ook actief in Baarn en Bunschoten-Spakenburg.

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.