Ga naar de inhoud

Zorgbureau Soesterberg

Ons zorgbureau Soesterberg geeft maatwerk voor mensen op leeftijd en met lichamelijke beperkingen. Personen uit deze doelgroepen zijn kwetsbaar waardoor zorgzaamheid en zorgvuldigheid van zorgprofessionals belangrijk zijn. Niet altijd is een mantelzorger beschikbaar of noch kan men deze taken aan iedereen uitbesteden. Betrouwbare en flexibele hulp is dan gewenst. Bij Fellow Zorg uitzendbureau bieden we diensten die aan die zorgvraag voldoen en zijn de hele dag hiervoor beschikbaar. We bieden bijvoorbeeld noodservice aan naast kortstondige of langdurige zorg.

Door onze brede ervaring als detacheringsbureau in de zorg kunnen we schakelen zoals de toestand het op het huidige moment verlangt. Een zorgvrager hoeft zich daarom geen zorgen te maken of er op kwaliteit wordt ingeleverd wanneer er met spoed een hulpkracht nodig is. Iedere zorgbehoefte beantwoorden we adequaat en kundig. In een samenwerkingsverband op de lange termijn zullen we op de werkvloer zorgen voor zorgkwaliteitsverbeteringsslag.

Ontlast worden als zorgaanbieder of particulier met een zorgbureau Soesterberg

Zorg ontvangen van een zorgmaatje waar u op kunt bouwen en die past bij de zorgbehoefte, zowel qua opleiding, vaardigheid en persoonlijkheid is de ideale situatie. Die situatie kan Fellow Zorg kan realiseren door per geval te kijken naar wat de specifieke behoeften en pijnpunten zijn om vervolgens een passende zorgprofessional te selecteren die voor die taak geknipt is. Onze Fellows, zoals we onze zorgmaatjes noemen, kunnen u voor de korte dan wel lange duur bijstaan. Daarnaast staan onze maatjes er niet alleen voor.

Een mentor-Fellow zal regelmatig met een Fellow overleggen waar de verbeterpunten liggen bij de zorgverlening. Zo is er niet alleen een kwaliteitscontrole voor de zorg die we als bemiddelingsbureau bieden, maar is het tevens een voortdurende kwaliteitsverbetering. En buiten dit partnersysteem leiden we onze Fellows ook intern op. Op een gestructureerde manier wordt de hulp die onze zorgprofessionals aanbieden beter en beter.

Voordat we überhaupt een Fellow uit ons zorg recruitment bureau op pad sturen zal deze eerst aan onze strenge eisen moeten voldoen. Een relevante opleiding is vanzelfsprekend, maar daarnaast zal de specialist over andere competenties moeten beschikken. Denk hierbij aan empathisch vermogen, interesse in het vak, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een motivatie om zichzelf te willen blijven ontwikkelen. Bij ons zorgbureau Soesterberg zal onder andere ontwikkeling een belangrijk onderdeel blijven gedurende de samenwerking. We geven namelijk gerichte cursussen, trainingen, coaching en oefenen met praktijkvoorbeelden. Een persoonlijke methode staat bij ons centraal. Een nauwe betrokkenheid met niet alleen de zorgprofessional, maar ook de zorgaanbieder, -vrager, of -ontvanger is van belang om hulp goed aan te kunnen bieden.

Zorgprofessionals Soesterberg voor divers werk

Ouderenzorg en hulp voor mindervaliden. is een vak apart en is zeer gevarieerd. Er zijn tal van toestanden waar rekening mee moet worden gehouden om goed voorbereid een taak aan te pakken. Ons zorg uitzendbureau is hierin een specialist. Ouderen en mensen met een beperking of een ziekte hebben elk een eigen behoefte die niet zomaar met elkaar vergeleken kan worden. Op een fysiek en mentaal niveau kan dit zeer uitdagend zijn, niet alleen voor de zorgvrager, maar ook de zorgprofessional. Een sterk empathisch inlevingsvermogen, sociale vaardigheid en het aankunnen van de verantwoordelijkheid zijn daarom belangrijke eigenschappen van onze Fellows.

Zo zal men als aanspreekpunt voor de rest van de familie kunnen fungeren of kan men de rol van gastvrouw of gastheer op zich kunnen nemen wanneer de zorgvrager graag vrienden wil uitnodigen, maar zelf niet bij machte is dit te doen. Zo kan een Fellow verschillende verantwoordelijkheden op zich nemen die ouderen of mindervaliden niet meer kunnen nemen. Verder kan een Fellow letten op het voedingspatroon, de daginvulling plannen, steun bieden bij een leertraject of zorgtraject en er zijn voor gezelschap. Lichte en zware zorg kan met ons uitzendbureau gehandicaptenzorg Soesterberg allemaal worden opgevangen.

Naast Soesterberg bieden wij onze diensten ook aan in Leusden, Soest en Amersfoort.

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.