Ga naar de inhoud

Zorgbureau Leusden

Ons zorgbureau Leusden kan op maat hulp bieden aan ouderen en mindervaliden. Passende zorg is hierbij van belang gezien deze doelgroepen doorgaans kwetsbaar zijn, de juiste aandacht nodig hebben en er met grote zorgvuldigheid gehandeld dient te worden. De zorgprofessionals van ons zorgbureau, Fellows geheten, geven ondersteuning op momenten dat het nodig is. Dat kan acuut zijn, maar ook voor op de lange duur.

In de zorgsector is het van belang dat er snel gehandeld wordt en daarom zijn onze zorgverleners flexibel en doordat we beschikken over verschillende specialisten tevens breed inzetbaar. Onze zorgstructuur is solide ingericht waardoor we niet hoeven in te leveren op kwaliteit waar onze hulp ook gewenst is en op welke termijn dat is. Gaat u een langdurige samenwerking aan met ons zorg detacheringsbureau Leusden? Dan zorgen we voor een zorgkwaliteitsverbeteringsslag op de werkvloer.

Behulpzame zorgprofessionals Leusden

Om iemand bij je te hebben waar je op kunt rekenen is een verademing voor iemand die hulpbehoevend is en sommige taken niet zelfstandig meer kan uitvoeren. Ons zorg recruitment bureau kan daarvoor zorgen. Vertrouwen is hierbij belangrijk voor een goede communicatie en een prettige interactie.

Onze hulp kiezen we bij Fellow Zorg uitzendbureau bij Leusden daarom met grote aandacht uit en monitoren het verloop van de zorgverlening om op ieder moment de zorg te kunnen verbeteren of uit te breiden. De eisen die we aan de zorgprofessionals stellen zijn hoog. Hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen en zorgen dat hulp door ons detacheringsbureau voor de zorg waar en wanneer dan ook geleverd kan worden.

Alle hulp voor zorgaanbieders van ons zorg uitzendbureau Leusden

Werken met ouderen is altijd een gevarieerde taak, dat weten we als uitzendbureau voor ouderen maar al te goed. Ouderenzorg is in veel gevallen anders doordat elk individu met zijn of haar eigen beperkingen kampt en ziekten in hun uitwerking sterk kunnen verschillen. In het ene geval ligt de nadruk op het onderhouden van sociaal contact en het verminderen van eenzaamheid, waar in het andere geval ondersteuning op fysiek vlak door lichamelijke belemmeringen centraal staat.

Het verzorgen van ouderen kan hierdoor een hoge belasting zijn op de zorgverlener. Een goede opleiding met continue training en coaching tussen de werkzaamheden is daarom van belang. Fellow Zorg selecteert zorgprofessionals om die reden aan de hand van strenge criteria. Zodoende zorgen we niet alleen voor de juiste match tussen zorgontvanger en zorgprofessional, maar kan men er zeker van zijn dat empathie, sociale vaardigheid en verantwoordelijkheid getoond kan worden op moeilijke momenten. Betrokkenheid is een ander kernconcept waarin onze Fellows getraind zijn door ons zorg bemiddelingsbureau. Zo kunnen onze zorgmaatjes u helpen als gastvrouw of gastheer, kunnen ze het aanspreekpunt voor de familie vormen en letten bijvoorbeeld tevens op andere zaken waaronder het eetpatroon van de zorgontvanger.

Mindervaliden van jong of oud kunnen door hun beperking zorg nodig hebben om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Het indelen van de dagbesteding, het begeleiden van een zorgtraject of leertraject of het bieden van gezelschap kunnen manieren zijn waarop lichte en zware zorg geboden kan worden door ons uitzendbureau voor gehandicaptenzorg. De details voor de zorg wordt door de Fellow tot in de puntjes uitgewerkt waardoor u als zorgaanbieder, -vrager of -ontvanger volledig wordt ontzorgd.

Naast Leusden zijn wij actief in Amersfoort, Soesterberg en Soest.

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.