Ga naar de inhoud

Zorgbureau Achterveld

Een zorgbureau Achterveld kan helpen wanneer u hulp nodig heeft in de zorgsector. Soms kan het in de zorg lastig zijn de passende personen te vinden voor de juiste taken. Elke zorgontvanger is anders net als de zorgprofessionals die hen ondersteunen. Als zorg detacheringsbureau helpen u de beste match te vinden voor de unieke situatie waar u mee te maken heeft. We bieden onze zorgdiensten aan voor ouderen en mindervaliden die om welke reden dan ook in een isolement zijn geraakt en gezelschap kunnen gebruiken, die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen of waarbij het belangrijk is dat er iemand klaar staat mocht het even niet meer zelfstandig lukken. Waar en wanneer er ook hulp geboden moet worden, ons uitzendbureau heeft de zorgprofessionals die kunnen bijspringen wanneer de omstandigheden daar om vragen.

Onze zorghulp kan op de korte termijn worden ingezet, bijvoorbeeld in tijden van nood en er dringend iemand met kennis van zaken nodig is op de werkvloer, of wanneer u als zorginstelling te maken heeft met bijvoorbeeld een langdurige vacature die de rest van uw team onder druk zet. Of u nu een zorgspecialist voor korte of lange termijn wilt inzetten, bij Fellow Zorg detacheringsbureau kan het allebei!

Voor zorgaanbieders die met ouderen werken

De Fellows uit ons uitzendbureau voor zorg aan ouderen, dat zijn onze zorgmaatjes, kunnen particulieren en zorgaanbieders op verschillende manieren helpen. Bij ouderenzorg is de toestand per geval anders. De één heeft behoefte aan gezelschap, de ander gaat graag wandelen, maar is slecht ter been en kan dat niet meer alleen. Maar de zorgbehoefte kan ook anders liggen, misschien is er behoefte aan een zorgverlener die de rest van de familie op de hoogte houdt over de gezondheid en als aanspreekpunt dient voor de oudere en diens familieleden. Het fungeren als gastheer of gastvrouw kan dan gepast zijn. Sommige situaties verlangen meer flexibiliteit en variërende werktijden van een zorguitzendbureau. In het geval iemand herstellende is van een operatie of niet meer zelfstandig naar bed of het toilet kan gaan en op specifieke momenten hulp nodig heeft kan een flexibele zorgprofessional gewenst zijn. Bij Fellow Zorg zorgbureau Achterveld houden we rekening met ieders unieke behoefte. Ouderenzorg wordt met onze hulp zodoende verlicht op de punten waar de wens het sterkst is.

Zorgprofessionals voor gehandicapten

Ons uitzendbureau voor gehandicaptenzorg kan ook mindervaliden helpen. Deze doelgroep is net als de ouderen een kwetsbare groep die de juiste aandacht, empathie en ondersteuning nodig heeft. De hele dag binnen zitten kan mentaal drukkend zijn waardoor een Fellow kan helpen bij de invulling van de dagbesteding en het houden van gezelschap. Het doen van activiteiten kan belemmerend zijn ook al heeft men beschikking over een rolstoel en kan men zelfstandig een eind komen kan het in- en uitstappen bij een auto toch lastig of praktisch onwerkbaar zijn. In zulke gevallen kan een helpende hand van ons zorg recruitment bureau Achterveld een verademing zijn. Ook in het geval van zorgtraject of een leertraject kan de Fellow ondersteuning bieden. Het maatje uit ons bemiddelingsbureau voor de zorg werkt alles voor u tot in de puntjes uit, waardoor u ontvangt wat u goed kunt gebruiken.

In de omgeving bieden wij onze diensten ook in bijvoorbeeld Veenendaal, Zeist en Woudenberg!

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.