Ga naar de inhoud

Zorgbureau Veenendaal

Zoekt u een zorgbureau Veenendaal dat de druk van uw zorgbehoefte voor mindervaliden of ouderen direct kan wegnemen? Met onze Fellow zorgmaatjes kunt u passende hulp vinden voor ouderenzorg en mindervaliden. Deze kwetsbare doelgroepen hebben extra aandacht en een juiste behandeling nodig waardoor het selecteren van het juiste personeel lastig kan zijn. Ons zorg uitzendbureau maakt dat selectieproces eenvoudig en kiest zorgprofessionals die voldoen aan uw zorgvraag.

Het keuzeproces wordt gebaseerd op de verschillende competenties van het zorgmaatje waaronder de huidige kennis en ervaring, het opleidingsniveau en de persoon an sich. Daarnaast houdt ons zorg detacheringsbureau Veenendaal rekening met beschikbaarheid, zodat u de hulpkracht heeft die op de juiste tijd en plaats ergens aanwezig kan zijn bijvoorbeeld om een ziekenhuisbezoek, een feestje thuis of een rit naar een familielid te regelen.

Zorgprofessionals voor diverse zorgverlening

Een Fellow van ons zorgbureau Veenendaal is in eerste instantie een maatje die gezelschap kan houden, een oogje in het zeil houdt en kan ingrijpen wanneer de situatie dat verlangt. Een bezoek brengen aan een museum, even lunchen in een café of een wandeling maken in het park kan men met een zorgprofessional in de buurt zonder zorgen doen. Daarnaast kan een zorgmaatje thuis helpen met het ontvangen en verzorgen van gasten die wellicht ook op leeftijd zijn of een beperking hebben. De zorgprofessional kan de rol van gastheer of gastvrouw op zich nemen en de vrienden van de zorgvrager uitnodigen voor de koffie, om een spelletjesdag te doen of om een creatieve invulling aan de dag te geven.

Ook kan een Fellow helpen met structuur aanbrengen en behouden. Huishoudelijke taken, bezigheden in de tuin of een gerecht maken kunnen bij sommige condities niet meer zelfstandig mogelijk zijn. Net zoals een isolement funest kan zijn voor ouderen of mindervaliden kan het gevoel van machteloosheid of nutteloosheid dat ook. Het blijven behouden van een gestructureerde dagindeling kan dat voorkomen net zoals sociaal contact en gezelschap eenzaamheid kan tegengaan. Een zorgprofessional uit ons uitzendbureau voor ouderen en gehandicaptenzorg kan daarom bijspringen met huishoudelijke taken, met koken of andere klusjes in en rondom het huis.

Service van een zorgbureau Veenendaal voor zorgaanbieders en particulieren

Om maximale zorg te kunnen bieden levert Fellow Zorg 24 uur per dag zorgverlening aan. Bij spoed of extreme gevallen kunnen we ingrijpen en problematiek oplossen. Sommige situaties vereisen nu eenmaal meer zorg en aandacht dan anderen. Zo kan een pas uitgevoerde operatie iemand geheel afhankelijk van andere mensen maken, ook midden in de nacht bijvoorbeeld. Handelingen als naar het toilet gaan, zichzelf aankleden of verplaatsen kunnen in zo’n geval zwaar, zo niet onmogelijk, zijn. Dat er een zorgprofessional klaar staat om familie en eventuele mantelzorgers te ondersteunen kan in zulke gevallen prettig zijn en een hoop onzekerheid wegnemen.

Fellow Zorg recruitment bureau Veenendaal biedt voor alle zorgaanbieder en particulieren de juiste zorg op maat aan en is flexibel in het voorzien in de zorgbehoefte. Daarnaast doen we er alles aan om zo hoog mogelijke kwaliteit service te bieden. Dat doen we onder andere door Fellows intern cursussen, coaching en training te geven waardoor ze zich kunnen doorontwikkelen. Verder hanteert ons zorg bemiddelingsbureau een partnersysteem tussen Fellow en mentor-Fellow. De mentor gaat regelmatig gesprekken aan met de zorgprofessional om de kwaliteit te peilen, ervaring te delen en te wijzen op verbeterpunten om voortdurend bewust te zijn van de geleverde zorgverlening en daarin te groeien.

Ook in ZeistWoudenberg en Achterveld bieden wij onze diensten!

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.