Ga naar de inhoud

Zorgbureau Soest

Met ons zorgbureau Soest heeft u volop keuze uit zorgprofessionals gespecialiseerd in ouderenzorg en zorg voor minder validen. Ouderen en invaliden zijn kwetsbare groepen die de juiste zorg en aandacht nodig hebben. De klachten en beperkingen waarmee ze te maken hebben zijn zeer uiteenlopend waardoor het een sterk aanpassingsvermogen vereist van de zorgverlener. De tijden en locaties waarop mensen uit ons zorg uitzendbureau beschikbaar moeten zijn kunnen variëren en de wijze waarop men onder verschillende omstandigheden verantwoordelijkheid neemt net zo goed.

Zo zal men niet alleen met de zorgvrager communiceren, maar ook de familie, vrienden, ziekenhuispersoneel, verzorgers en andere contactpersonen waarmee de behoeftige te maken heeft. Fellow Zorg detacheringsbureau ziet erop toe dat u en de zorgontvangers tot in de details ontzorgd worden.

Direct hulp van ons zorgbureau Soest voor zorgaanbieders en particulieren

Een Fellow van ons zorg bureau Soest kan u, uw naaste en zorgaanbieders helpen gezelschap te houden. Een wandeling maken door het park, een bezoek brengen aan een museum of café, het zijn eenvoudige dingen die het leven interessanter maken, maar die voor mensen op leeftijd of met een beperking enorme obstakels met zich mee kunnen brengen. Een helpende hand die helpt met in- en uitstappen bij een auto of een bus kunnen al het verschil maken tussen een dagje uit of de hele dag binnen zitten.

Bij sommige activiteiten zijn extra personen essentieel, een potje rummikubben of met z’n vieren klaverjassen is zo’n voorbeeld. Maar als men door ouderdom of lichamelijke beperkingen niet in staat is om anderen uit te nodigen wordt het een lastige zaak. De zorgmaatjes van ons zorg recruitment bureau kunnen in zo’n geval de rol van gastvrouw of gastheer op zich nemen en alles in huis organiseren voor de ontvangst van anderen en kan natuurlijk zelf ook meedoen met een spelletje.

Anderzijds kan een Fellow helpen met de meest basale taken die misschien niet meer mogelijk zijn. Licht huishoudelijk werk, helpen met koken zijn voorbeelden van werkzaamheden die gewoonlijk structuur aanbrengen in iemands leven. Het is daarom van belang dat dit voortgezet kan met een zorgmaatje die de dagindeling kan structureren.

Ondersteuning van de juiste zorgprofessional Soest

In andere gevallen kan een zwaardere ondersteuning noodzakelijk zijn vanuit ons uitzendbureau voor ouderen en gehandicaptenzorg. Een herstel na een operatie of het moeten afwachten voor een plaats in een verzorgingstehuis kunnen acuut zorgen dat er voortdurende hulp nodig is. De mogelijkheid dat er 24 uur zorgverlening kan worden geboden is dan een verademing en haalt een hoop onzekerheid weg. Zo kan er een balans worden gevonden tussen reguliere thuiszorg, mantelzorg en een vangnet voor als er dringend een zorgprofessional op locatie aanwezig dient te zijn.

Bij Fellow Zorg bemiddelingsbureau Soest letten we er te allen tijde op dat de zorg die we bieden aansluiten op de zorgbehoefte van de ontvanger. Zo zullen we van tevoren kijken welke zorgprofessionals wat betreft opleiding, werkervaring en persoonlijkheid past bij de vraag. Heeft u bijvoorbeeld iemand nodig die begeleiding kan geven bij regelmatig vervoer naar het ziekenhuis dan kiezen we de specialist die de zorgontvanger van A naar B kan brengen en aan de familie verslag uit kan brengen na het ziekenhuisbezoek. Ligt de behoefte net wat anders zoals bij een mindervalide die chronisch ziek is of met een lichamelijke beperking kampt en binnenshuis al moeite heeft om zich te verplaatsen dan selecteren we voor die situatie de beste zorgprofessional.

Naast Soest kunt u ons ook vinden in Amersfoort, Leusden en Soesterberg.

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.